Medlemssiden

En gang om året afholder fonden medlemsmøde (generalforsamling), hvor alle fondens medlemmer bliver inviteret til at deltage. Referater fra medlemsmøderne både det seneste samt historiske referater vil altid være tilgængelige her på siden.

Det er blevet en tradition at Medarbejderfonden JORTON, hvert år i september måned, inviterer medlemmerne på en forlænget weekendtur til ind- eller udland. Disse weekendture er med egenbetaling, men altid med et klækkeligt turtilskud fra Medarbejderfonden.

Og ind imellem inviteres fondens medlemmer på forskellige dags- eller aften aktiviteter og ture.  Det kan være besøg på igangværende byggepladser eller kulturelle besøg på museer og lignende. Disse arrangementer er normalt gratis for deltagene medlemmer.

Arrangementerne er  forbeholdt medarbejderfondens medlemmer og  disses ægtefæller eller samlevere.

De moderne tider har også holdt sit indtog m.h.t nyhederne fra JORTON. Fremover er det muligt at følge nyhedsstrømmen dagligt via JORTON APP’en.

Jorton App’en, aktuelle arrangement indbydelser og tilmeldings link til samme, kan ses under fanen MEDLEMSLOGIN som er forbeholdt fondens medlemmer.

Mærkedage for medarbejderfonden

Medarbejderfondenes fotoalbum

Billleder fra vor weekendtur til Husum og Friedrichsstadt